Berapa minggu waktu anda dapat tahu?

Hi selamat tengah hari semua👋 Jom kita kongsikan moment-moment indah dalam hidup kita🥰 Berapa minggu ya usia kandungan mommies waktu mula-mula mommies dapat tahu pregnant dulu?🤰 Jom komen bawah😘

Berapa minggu waktu anda dapat tahu?
2030 Balas

ikut kiraan first period tu 6 minggu dah la msa tu .. tp baby lambat lekat kot hehe .. msa tu check upt sbb dah 2 minggu lambat period .. n breast rasa sakit .. mngadu kat husband .. husband kata pregnant kot .. awalnya sya menidakkan tp makin sakit payudara, buat juga test .. 27/12 test results negative maybe dah tgh hari check msa tu .. 28/12 tu husband p keja pagi tu terus p bilik air test alhamdulillah happy tgok 2 line 🤭 ptg tu suprise kat suami, siap record masuk utube lg. . husband menangis 😂 xpercaya .. 29/12 tu mmg ada appointment dgn doc .. sbb last month tu demam panas 3 hari, kena infection pulak, xbuang air besar selama 5-6 hari mcmtu .. tgok2 byk najis sekat .. xsangka sbulan lps tu pregnant 🙈 mmg last year period tak teratur .. so klu lambat period tu mcm xkisah sgt la .. tp bila payudara sakit tu yg p buat test sndiri, tmbh pulak suami dok kata kot2 😆 xsabar nak tau .. malas nak tunggu doc .. p test sndiri ja