Mommies dah berapa minggu tu?

Selamat tengah hari mommies to-be semua🥰 Dah berapa minggu tu? Macam mana? Okay lagi tak setakat ni🤰 Jom komen ikut emoji dan minggu masing-masing dekat bawah😘 Semoga dipermudahkan segala urusan mommies semua💐

Mommies dah berapa minggu tu?
2206 Balas

Alhamdulillah🤲🏻..Aisyah 10 weeks 5 hari mengandung anak sulung @ masa checkup 2 sept hari khamis minggu lepas doktor cakap nampak kantung saja @ janin tak nampak sebab apa..?🙂

3y ago

Insha"Allah Amiin Ya Rabbal Alamiin semoga di permudahkan rezeki lain sebab sekarang memang takda nampak apa2☺️