Hanya boleh pilih 1 jenis aksesori...

Selamat pagi semua🥰 Okay pagi ni min nak tanyalah kesukaan korang yang mana satu bila bab aksesori wanita ni😍 Min tau ramai sangat pengguna baru TAP sekarang, sebab pengguna baru setiap hari dalam 300 orang tau!👋 Jom cuba kongsikan sikit pilihan aksesori korang & kenapa?😉

Hanya boleh pilih 1 jenis aksesori...
338 Balas

silver sb jenis allergic emas.pakai jdi ruam2 ..dh kes pakar kulit pun memang ada jenis allergic kulit.

B. Emas padu Sebab tak mudah putus sesuai bagi yang jenis lasak or berkerja..

B sbb berat n nilai tinggi.. nnt nk jual semula lagi tinggi..

Mestilah emas padu, kalau jual banyak sikit dapat duit 😅

saya suka emas padu sebab lebih berkualiti 💖😘

emas padu lebih tahan. tak mudah putus atau kemek

B, semestinya y padu menjadi pilihan😘

Emas padu sebab dia berat dengan emas

B. Jenis lasak. Senang buat basahan

d.apa pun tak suka..suka kosong..