Anda hanya boleh pilih satu sahaja!

Selamat pagi semua🥰 Kalau diberi 3 pilihan di bawah ni👇 Mana satu yang menjadi pilihan anda ya?😍 Nilainya semua sama, tapi bagi sesetengah orang nilainya tidak sama😇 Komen bawah pilihan anda okay😉

Anda hanya boleh pilih satu sahaja!
294 Balas

A - sebab ubah suai rumah untuk keselesaan keluarga sangat penting, alat makeup time covid membazir sbb beribu habis expired juga, brg utk baby bertukar2 ikut keselesaan dia dan 500k baik beli rumah 😂😂😂

kalau pilihan sy buat masa sekarang ialah C..sbb sy belum punya rumah sendiri tuk d ubahsuai..alat mekap pulak.tak pandai mekap...so amik C

Barang baby sampai 500k nak buek apoo. Mestilah renovate rumah kalau dgn nilai tu.. Beri keselesaan pd anak juga 😊

Mesti lah A.renovate rumah.. brg bby dpt pki kjap je.. brg make up expired. Like ape je make up smpai 500k haha.

A.. atau C.. ubahsuai rumah dan barang keperluan bayi ❤️

A 😍 sbb tahu skrg ni xmampu. In sha Allah, soon...

A...ubahsuai rumah boleh pakai smpai ank besar.😄

A. sebab. gambar b dan c keterangan terbalik

saya pilih c iaitu barang keperluaan baby...

nak a but not now 😜 so i choose c 😆