Tempoh Anda Dalam Dewan Bersalin

Selamat pagi, Mommies! Yang sudah ada pengalaman bersalin, boleh kongsikan sedikit dengan Min berapa lama anda berada dalam dewan bersalin?

Tempoh Anda Dalam Dewan Bersalin
117 Balas

sebelum subuh dah start contraction tapi still boleh tahan, makin kerap rasa sakit gerak gi hospital pkol 11 pagi camtu. check sana check sini bukaan still 2cm pkol 2 camtu kene masuk wad. start pkol 3 sakit contraction makin kuat bertahan je lah dlm wad menahan sakit. pkol 5 lebih air ketuban pecah, pkol 6.30pm baru masuk labour room sbb bukaan dah 5cm. 7.25pm selamat bersalin ☺️ pengalaman pertama anak first