Tempoh Anda Dalam Dewan Bersalin

Selamat pagi, Mommies! Yang sudah ada pengalaman bersalin, boleh kongsikan sedikit dengan Min berapa lama anda berada dalam dewan bersalin?

Tempoh Anda Dalam Dewan Bersalin
117 Balas

sy ibu gdm on ubt..tpakse serah diri mase 38w.. smggu gak duk hosp induce 2x tp jalan bukak takak 4cm je lepas 12j dlm LR last2 emergency czer..mse tu dh x pk nk bsalin normal just nk baby selamat je.. alhamdulillah ibu n anak dua2 sehat ..pengalaman terindah for my 1st born😍