Hospital Kerajaan miri

Selalu nya, brpa ya kos bill hospital kerajaan?? Saya 23hb ni kna serah diri sebab GDM on ubat.. Sejujurnya sya kekurangan dri sgi kewangan bt msa skrg.. Yg ada cuma tmbng utk ke hsptl.. Boleh ke kita tangguh utk byr bill hsptl kalau tkda duit masa tu?? Dh buntu fikir bnda ni..

2 Balas

sy bersalin 3 anak di hosp di Sabah,normal dan duduk sehari dlm wad. caj antara RM24 - RM38 utk 3 org anak sy tu. last sy bersalin bulan feb tahun ni bil dlm RM25++ kalau tak silap. caj bersalin RM10,wad kelas 3 RM3 sehari,ctg RM5,dan selebihnya caj ujian makmal. sy tak pasti kalau induce ada caj,sbb sy bersalin tanpa ubat²an dan alat² tambahan

1y ago

semoga urusan sis dipermudahkan. fikir positif ya

Mintak suami buat side income.

1y ago

Sdh ckup ..tp tfikir jgk mau tau.. Mybe soalan sya ada yg mcari jwpn nya jgk.. Cuma nak tau