Beli barang baby

Selalu ibu mengandung beli barang baby dekat shopping mall, kedai baby atau secara online? Nak beli barang baby mana lagi murah shopping mall, kedai baby atau beli barang baby secara online?? #firstbaby #1stimemom

12 Balas

Dua2. Brg yg mahal sye beli kedai sbb nk pegang, rse, contoh mcm stroller ke breast pump ke. Tp mcm baju pon sye ada beli online jek, contoh beli kt baby shop sbb tw sne kualiti baju ok. Tp mcm seller dri cina saya elakkn sbb pnah beli n dpt baju keras. Alat2 mcm gne dekat bdn baby sye beli dekat kedai baby shop, klo penyidai semua sye beli jek mana2.. bykkn survey online brg n jenama apa awk nk beli, save or print screen dlu. Brg mahal beli sebulan sekali, murah2 bila promo terus check out.