Beli barang baby

Selalu ibu mengandung beli barang baby dekat shopping mall, kedai baby atau secara online? Nak beli barang baby mana lagi murah shopping mall, kedai baby atau beli barang baby secara online?? #firstbaby #1stimemom

12 Balas

Saya start beli online masa kandungan 16week,byak beli kat shoppe, mmg murah, kain pun mmg puas hati,yg sya bli kat kdai setakat ni cuma brg mandian, tisu basah dgn pampers.breast pump, maternity pad,breast pad, hospital bag dan bnyak lgi brg baby semua bli kat shoppe🥰beli sikit2 every month