Baby mengeras

Sekarang 34w 1d .sejak 2@3 HR BBY kuat sgt mgeras..Smpai berpeluh Umie..🥹adakah tnda2 bakal bersalin awal ya..

2 Balas

klau tak sakit pinggang blm lg sis, sy dri 24weeks lg slalu mngeras.. smpai skrng, 32w mc slalu mngeras.. smpai senak d buatnya , jm kata normal.. kontrksi palsu

Baby sy pun kerap mengeras. Hari2 akan mengeras 3-5 minit.. Tp tanpa rasa sakit.. Gosok2 perut dia okey semula.. N pergerakkan okey..