tekanan perasaan

sejak keblakangan ni, sy sensitif sgt. bila sy marah mudah sgt sy menangis. bila sy menangis, sy akn bnyak mngingat perkara yg buat hati sy sakit. dahtu, bila mnangis mmg agak lama smpai sy rasa amat tertekan.. wahai para ibu, adakah prkara ini akn memudaratkn bayi dlm kndungan sy?

9 Balas

Please cuba sebaiknya utk control emosi. Ibu yg stress boleh mnyebabkan bayi jadi tidak sihat. Dari kajian, anak2 Autisme disebabkan ibu yg terlalu stress ketika hamil. Nauzubillah, kuatkan hati ye mommies semua, banyakkan mengaji AlQuran.

1y ago

serius la,baru saya tahu.... kuatkan lah hati hati ibu mengandung