Sedihnya dah 31w 5d HB low jugak and berat tak naik naik risau sgt janin dlm kandungan ni .Baby pun berat 1.6kg je 😭

6 Balas

Saya hb low 10.78 sampai kena iv drip juga la masa 29 minggu. Masa jumpa dgn doktor 32 minggu, naik sikit je hb 11.14. Tp doktor kata baby semua okay, zincofer pun kena teruskan makan 2 biji sehari. Semoga dipermudahkan urusan kita semua sampai baby dilahirkan.

cuba minum air lemon suam tanpa gula. Amalkan seminggu 2 3 kali. Sy dulu mcm tu la hb low bila amalkan air lemon suam ni alhamdulillah bacaan hb jadi cantik..

sis minum susu anmum sbb masa sya pregy sya minum anmum baby sya besar smpai doc suru stop then mmg lahir 3.8kg smpai sya Caesars sis sbb anak first

hb low minum air delima original atau klu xd gdm boleh cuba mnom air susu anmum..

sis try makan iberet.. makan bayam merah, kerang, ulam pegaga insyaAllah..

cube mkn produk tenusu..chesse..klau blh mnum n xde gdm blh ambik anmum