aku keguguran

Sedihnya 10tahun menanti zuriat sendiri tapi Allah lebih menyayangi anak ku.... (26 mei 2020)

23 Balas

Takziah sis,.sy pn gugur 13/5 aritu menanti 6thn ,msih xde rzki kte lg thn ni 😢 InsyaAllah Allah bg yg lbih baik buat kte smua.

Takziah. Tabahkan hati. Allah nk gantikan dgn rezeki zuriat yg lebih baik sis. Bersangka baik dgn allah, ganjarannya besar sgt

Ya Allah semoga sis tabah hadapi dugaan ini ye saya doakan semoga sis diberi zuriat lagi.Insya'Allah.

Takziah..smoga tbah... Insha allah, akn hdir lgi zuriat dlm mse terdekat..doa dn tawakal pda Allah..

Salam takziah..moga diberi kesabaran dan rezeki anak lagi lepas ni..sis seorang yg kuat💪..

Salam takziah sis.. tp sy pasti sis akan dpt zuriat jugak nanti.. cth siti nurhaliza

Takziah sis. 10 thn tu bukan sekejap. Sis org hebat.. moga dikurniakan kesabaran.

Salam takziah sis ... I feel you sis . InshaAllah daczuriat lain nanti ...

Salam takziah semoga Allah berikan kekuatan dan kesabaran buat mu sis..

Salam takziah sis.. semoga lpas ni sis dikurniakan cahaya mata lagi.