?

Sedih kenapa sampai sekarang belum dikurniakan zuriat..kekadang bila tengok kawan kawan yg hantaq pic pregnant test dekat aku teruih sebab aiq mata tetiba jatuh..tak tau sama ada ni tanda happy sebab kawan bff aku pregnant atau aku sebak sebab aku belum dikurniakan zuriat until now..kenapa ya allah engkau uji aku sebegini..sumpah aku cakap kekadang tak sanggup dengan ujian ni..allah nak cerita dekat family sendiri semua tak pernah paham perasaan aku.malah dikatakan lagi masih awal lagi..nak cerita dengan suami suami pon bukan paham sanggat bahasa melayu cakap cina manalah aku reti...kekadang pendam lagi memeritkan ...??

26 Balas

Maaf sis2 yg jwb soalan sis ni, minta jgn bg harapan seolah2 folic acid tu boleh bantu nk cepatkan hamil ya. Folic acid x buat kerja tu. Ubat ni ialah bantuan psediaan utk pembentukan awal tulang n otak baby. Bkn utk kesuburan ibu. Harap sis btabah ya. Kwn saya pn begini. Selalu sedih bila kawan2 yg lain pregnant. Setahun kemudian dia bjaya hamil bila dia dh dpt duduk rmh selesa dan kewangan dh mula stabil. Percayalah Allah akn bg rezeki bila sampai waktu yg paling tepat. Sis jgn bhenti berusaha ya.