keguguran pertama

Sebelum ni i pregnant for the first time then i happy sangat² bagitau husband yang bakal jadi parents i dengan husband excited sangat so pergi beli barang baby ..then waktu scan baby aktif sangat sampai je kandungan 8bulan tiba² i tak rasa baby gerak² bila pergi hosp n checkup doc was said baby i dah pergi so i terpaksa bersalin awal lahirkan baby i yang dah pergi sebelum sempat rasa susu i🙂 Neneknya siap buat bakul khas lagi untuk cucu dia tapi jadi macam tu tapi alhamdulillah sekarang i pregnant lagi bulan depan nak bersalin rasa nervous la pula doakan i yea semua . Anyone boleh share tak macam mana nak kurangkan sakit kepala ? Macam² cara try tapi tak jalan
1 Reply
wahhh..tahniah sis.. alhamdulillah sis dpt rzeki lain sbg pngganti kn..take care yer n smoga dipermudahkan