Folic acid

Sbelum pregnant takpernah ambik folic acid lepas dah tau pregnant usia kandungan 6 minggu baru dokter bagi folic acid ada sesiapa macam sy ke? Risau sebab lewat consume 🤧 (sepatutnya 3 bulan awal dah ambil)

8 Balas

takpaa .. samaa la macam sayaa sebelum pregnant tak pernah makan lepas tahu pregnant baru beli acid folic dekat farmasi alhamdulillah baby dah pun lahir cukup sifat apasemua .. 😘 truskan je makan acid folic wakk