sedih

Saye pregnant 37weeks...start pregnant...saye mmg terus takde rase nk makeup..nak cantek2 macam mase anak dara.....mase raya haji...saye beraya di rumah mak saye....saye kalau lepas mandy mmg takde nak pakai2 bedak lipstik dll mcm mase anak dara....pembawakan mase pregnant ni mmg bt saye rase lgsg tknk bermakeup......tibe2 isteri abg saye cakap...kenape saye mengandung muke lngsung tk berseri...tk macam die...die mgndung muke berseri2...ramai org puji die....tapi saye langsung takde seri/selekeh mase mgandung...saye rase terhina sangat...sedih sangat...saye tak penah mengutuk fizikal org .....tapi knpe org cakap saye macm takde rase bersalh..seolah2 sye takde perasaan....saye rase terhina dan sedih sgt2?

65 Balas

xd seri tu petnde ank ambek seri mak sis . sy da 3kali ngndg . mse ank prtama ad seri . kelua bby boy . yg ke 2 dn ke 3 ni xd seri ank ke 2 sy girl . yg ke 3 ni xpsti la lg tngh tnggu ari. mmg org akn brckp tpi bg sy xkesah la ap pon jnji sy slesa dgn penmpilan sy sbb sy pon ad ank kecik 2org xd mse nk fikir cntik2 . kelua nt pon jdi xcntik dh sbb ank2 lasak . tdung pon jdi senget2 . saba bnyk2 ye sis . yg nk tngok kita tu suami kita bkn org lua .