25 tahun ke atas mesti minum air gula x kiralah ada gdm tinggi ke apa

Saya tidak faham mengapa 25tahun ke atas kena minum itu gula air walaupun gdm itu x tinggi atau berat x tinggi mendadak pun sebb I rasa org yg sihat atau org ada sikit tinggi risk dpt diabetes disebb terpaksa test itu diabetes then minum air gula ini 🤭 I rasa sgt x fair lah ramai pun lewat kahwin terpaksa minum walaupun x ada historical kencing manis ke atau apa2 symptoms yg tunjuk ada diabetes boleh kah kita tolak minum air gula x sebb tiada apa2 risk

12 Balas

saya pregnant anak pertama masa umur 17tahun kena minum...

2y ago

saya tak pernh pula minum air gula masa umur 17tahun..21tahun ni baru merasa air gula🤣🤣..