suami pukul kepala saya sampai cedera

Saya tengah mengandung 4 bulan, then suami pukul kepala saya sampai cedera, dia baling guna pinggan kot. Apa saya kena buat 😭? Boleh ke bercerai semasa mengandung? Saya fikirkan emosi saya je sekarang ni. Saya taknak baby saya dlm perut ni stress. 😞

18 Balas

Allahu , sis semoga sis tabah ,apa pun sis buat ingat yg sis buat utk baby dan diri sendiri , walaupun harus cerai for good. kalau berani buat sis mcm tu time pregnant , nnti tgh pantang lg sis kecewa. anyways you know you and stay strong sis !