suami pukul kepala saya sampai cedera

Saya tengah mengandung 4 bulan, then suami pukul kepala saya sampai cedera, dia baling guna pinggan kot. Apa saya kena buat 😭? Boleh ke bercerai semasa mengandung? Saya fikirkan emosi saya je sekarang ni. Saya taknak baby saya dlm perut ni stress. 😞

18 Balas

sekali Pon kalau sis yang salah. dia tak perlu sampai nak tangan . dayus . takda hati perut dgn sis tgh pregnant lg . jalan terbaikk . balik kg rumah mak kite sendiri @ adik bradik yg boleh tumpang berlindung. take time utk betul2 awak rehat & buat aduan kt pejabat agama . semoga sis n baby Selamat Dan sentiasa dlm Rahmat Allah.