suami pukul kepala saya sampai cedera

Saya tengah mengandung 4 bulan, then suami pukul kepala saya sampai cedera, dia baling guna pinggan kot. Apa saya kena buat 😭? Boleh ke bercerai semasa mengandung? Saya fikirkan emosi saya je sekarang ni. Saya taknak baby saya dlm perut ni stress. 😞

18 Balas

lari dr rumah sis. balik rumah mak ayah. pergi hospital dpt kan bukti di dera, terus ke pejabat agama. cepat2 tuntut fasakh. take time jugak process ni. sempat la sis beranak dulu. saya doakan moga kecederaan emosi sis cepat sembuh dan sayang baby sebaiknya. jaga kandungan baik2 sbb apa2 jd nanti sis menyesal.