Vit obimin

Saya takdelah nak bertanya .. tapi nak bercerita .. haritu saya pergi checkup kkia mcm biasa lah.. masa tu nak minum air gula .. dah amek darah ape semua tunggu la 2jam nak amek darah skli lgi.. tiba² ada random person entah dtg dari mana.. dia bertya "nak amek darah jgk ke?" Saya pon jwb la balik ye .. dah puasa 2jam tdi.. sembang pye sembang sementara tunggu giliran.. dia bertanya "selalu misi bgi ubat apa?".. saya ckp la "obimin".. tiba² dia "haishhh !! Jgn mkn obimin.. nanti baby beso!!".. saya pon mcm "ehh dah knpe plk kan?".. "mak saya ckp nanti baby beso".. saya pon yelah angguk je lah n saya tye dia ni pregnant yg ke berapa dia jwb anak 1st.. rasa mcm nak gelak je dpn muka dia.. AKU ANAK NAK MASUK 3 DAH !! KAU ANAK 1ST MARAH AKU MAKAN UBAT OBIMIN WHAT THE FISH !! MISI PON TAK CAKAP APA !!.. malas nak layan lepas je amek darah saya pon terus blah 🤣 betul ke obimin ni boleh buat anak besar lahir nnti ??

2 Balas

AHAHAHA bila baca cerita akak ni.. tergelak saya pasal akak ank first tu. 🤣 Agaknya mak dia guna ilmu apa erk 🤣🤣

Tak betul