Kerap ghairah

Saya tak tau kenapa sejak masuk trimester kedua ni nafsu seksual saya smakin meningkat ? tapi slalu kecik hati dgn husband sbb dia dah stopkan aktiviti seksual kami setiap kali saya ghairah je mesti dia tanya baby okay tak. Sometime saya terus tido sambil menangis sbb bukan saya marah dia tp saya mcm pelik dgn diri sndiri plus frustrated ? tp tak layankan sgt, esoknya saya buat aktiviti mcm biasa. Haih bila nak hilang rasa camni. Tak tau nak cerita kat husband camne sbb mcm pelik je.

2 Balas

Sama lah dgn saya. Masa 2nd trimester selalu horny. Suami pulak takut nak bersama sbb risaukan baby. Hujung2 menangis je lahh huhuuu. Sedih sis saya boleh rasa. Apa kata berterus terang je dengan husband? Saya kalau boleh diulang masa, saya akan paksa husband bersama dgn saya. Hahaha. Itu lebih baik dari memendam rasa sampai sekarang baby dah 3 bulan pun tak dapat2 lagi. Huuu

4y ago

Haha samalah saya. Dah nak masuk bulan ke 7 ni saya dah redha. 😂 saya busykan diri buat keje lain. Alhamdulilah control diri sndiri. Dah berterus terang dia ckp dia takut baby cedera sbb da nampak dia gerak2 masa scan. Hahahha adoii bertabahlah.