Sakit Miss v

Saya sudah 38weeks5day..malam ni tetiba sakit kat Miss v..nak jalan pun sakit..bergerak sikit dah sakit..boleh tahu kenapa ya...😞

10 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

normal lah bila baby dah turun and masok at laluan akan rase mcm 2.. standby je sbb bile² mase baby akn keluar

nk brslin kot.. semoga Allah swt permudahkan segala urusan kita smua brslin slmt ibu dan ank aamiin

2y ago

doa yg baik² ye sis..

biasa nk dekat besalin.. miss v mmg kerap sakit.. sbb kepala bby da kat, bawah..

sama lah sy juga, kdg kerap mcm tu sakit bhgian bwh, lagi2 time tido #38weeks

sy pun sama juga sakit miss v nk jln pun susah tapi sy baru 34w

VIP Member

Normal tu sebab dah tak lama lagi nak bersalin #TAPsupermoms

2y ago

due saya 21..belum ada tanda pa2 lagi..

Saya pun sama sis, saya dah 37weeks5day

normal kepala baby dah kat bawah.

baby dah head down tu(cephalic).

VIP Member

Kepala baby da turun tu