sakit kepala, sakit perut, takde selera makan.

Saya suami kepada ibu mengandung. Isteri saya selalu complain sakit kepala, sakit perut dan takde selera makan. Apa patut saya buat? Saya sebagai lelaki, kalau sakit kepala saya rehat, sakit perut saya makan. Kalau isteri saya, takde selera, dia tak makan. Bila tak makan, sakit perut. Bila sakit perut, sakit kepala. Saya tanya apa saya patut buat untuk dia pun dia tak tahu. Ada nasihat pada saya?

11 Balas

isteri encik sama mcm sy...😅 selalu xde selera makan..tapi klu kt umah apa pn sy masak sy xmkn xde selera.. sy pn xtaw apa sy nk makan.. mkn je muntah...