Emosi

Saya sedih sangat sebb saya rasa saya ni control hidup suami. Saya pregnant baru 18mggu. Bila suami nk keluar pergi lepak sy mesti nak marah. Seolah2 sy nak dia ada je dgn saya. Menangis mengamuk sy bila dia nk keluar. Saya rasa mcm saya tunggul je bila kena tinggal. Mcm hr ni dia bejnji dengan kawan2 dia nak pergi ride, sy nngis2 ngamuk2 xbg dia pegi. Sebab sy nak dia ad je dgn sy. Hmmm teruk sangat ke sy ni rasa mengndung bawak emosi mcm ni.

38 Balas

dlu masa sya dan masi d 20an ( kitorang kawin awal ) dia mmg suka lepas dgn kwn2 smpi lewat malam , main game. pulg ruma je msti gaduh mulut sbb perangai dia sya rasa dh mcm org bujang dh.. x sedar dh jadi bapak2.. masuk je umur kitorang 30an , berubah plak . dia dh suka lepak d ruma.. main game pun main kat ruma je.. sya lg suru2 dia keluar lepak ke apa ke ngan geng2 dia tp dia xnak.. siap sya dh mcm memaksa dia suru lepak or p laa umah mak dia ke mana2 jelah spya sya dpt rehat kat ruma sndri2 ngan ank2.. sya sllu acah2 dia dh mcm org2 tua dh , xda lepak mamak.. 😂 rasanya , llki ni.. makin dilarang makin laa dorg akn buat benda tue..