Kuat makan jajan

saya sebelum mengandung mmg kuat makan jajan. Skg saya mengandung 21weeks masih kuat makan jajan, tapi saya cuba kurgkan. Ada apa2 jadi kat baby ke ye? Hmm

2 Balas

Tkde pape kot, cuma baby tk dpt pape khasiat la dr mknn awak ambil tu. Ibu mengandung digalak kn ambil mknn yg berkhasiat supaya baby dpt nutrient tu jgk, dpt membesar dgn baik dan sihat. Klu mkn jajan, cuma ada penambah perasa, pewarna, gula etc., jd rugi la tk dpt bg pape kt baby wlwpun perut kita kenyang 😅 as long as awak ambil berpada pada, dan at the same time masih mkn mknn berkhasiat, should be fine.