Kuar lendir darah tapi sikit at 39w5d.

Saya rse contraction pun sikit2 jea skrg ni. Suami cakap pergi esok pagi hosp. Tapi saya dh tak sabar nak pergi. 😞

5 Balas

saya keluar darah subuh, contraction pun da rasa sikit2. gi pac bukaan 1cm, tengah2 pagi esoknya tu bukaan 5cm terus dr pecahkan air ketuban and kena tolak ke LR. better pergi je hosp. makan, mandi siap2

saya haritu keluar lendir darah juga lepas subuh. then pergi pac,bukaan 3cm,dr suruh warded wlaupn sy pujuk xnk masuk wad dulu. tup2 mlm tu juga bukaan 10cm dn bersalin 😅

Dah keluar lendir darah tu..beraninya nak tunggu esok..sy keluar darah setitik pun dah kena warded utk pantau baby. Pergi hospital segera…

dah ada tanda tu boleh pegi pac. tak payah tunggu contraction kuat. takpa la kalau kena warded,yg penting keadaan baby dlm kandungan ok

Sama sy 39w4d kuo drah jugak tp xd ase contraction ... kdng keliru ase contraction yg bbtol mcm mana

7mo ago

Sama la saya pun. Ni pagi td kuar lg darah. Saya terus ke hospital. Katil penuh. Doc on call. Kna tgu lama