bole bagi pendapat

saya rasa tawar hati dengan suami saya tambah lagy sekarang saya tengah berpantang . saya tahu ni kli pertma tpi sy x bole terima dia sggup bangun tido klaw sy ckp nak delete game dia . tp bila anak nangis dy hanya buat x endah kdg2 mrhkn anak sb gnggu tido . dia juga pertikai yg sy ni bgy susu je buat la kerja rumah juga pdhal bru 5 hari sy balik rumah . sy rsa dah menyampah dgn prgai dia . mcm mne sy nk elakkan rsa bnci tu ? sb mkin lama mkin xbole kwl prsaan bnci tu .#bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

realiti sebuah prkhwinn sis.kita takkn kenal psgn kita yg sbnr selagi blum kawen.kalau masi baru dlm alam prkhwinn sy nasihatkn sama2 la brubah especially suami.nasihatkn dia.doakn dia jd lbih matang.zmn single.zmn brcinta.itu semua bnda yg dah lepas.fasa ada ank lain lg.kita kena adapt fasa baru tu.bukan nk ckp apa la.ramai skrg yg brumahtgga tp ilmu xde.thats why ada yg blum sbln pun kawin dah brcerai.dugann lps kawin ni semua org pun merasa.cuma sikap sabar n matang je yg bole buat prkhwinn tu pegi jauh.nasihatkn dulu suami sis.pelan2 suru dia brubah sbb dia dah jd ayah n suami.

3y ago

in sha allah