nak tanya mummies yang akan berkerja..cemana tabahkan diri untuk tinggalkan anak/baby yg masih kecil

Saya rasa mcm mak takguna tinggalkan anak demi kerja. Tapi kalau tk kerja anak2 tak dapat kehidupan yang selesa. Hari2 nangis. Mcm mana mummies luar sana hadapi perasaan ni? Saya rasa anak saya tk cukup affection dri saya sbgai mak.. hmm sedihnya #ingintahu #advicepls #pleasehelp

1 Balas

mcm tu gak la, saya fikir nakkan kehidupan anak yg selesa huhu. bila balik rumah, saya letak fon tepi dan hanya tengok anak saje. nak make sure dia tahu saya beri sepenuh perhatian kat dia. pgg fon bila nak ambil gambar buat lepas rindu bila kat ofis 🥲