Mertua dan Nama anak

Saya pregnant da 34w, mak mertua seboleh2 nak namakan baby saya, saya ada suggest nama lain yg saya suka kat suami, suami cakap mak dia nak nama tu jugak.. hurm macam mana nak tolak nama tu baik2 tanpa masam muka dgn suami dan mertua? #advicepls

76 Balas

Cuba satukan nama pilihan mak mentua awk dn nama pilihan awk.. yg penting maksud dia baikk utk anak awk.. , saya pn pernah ad dalam situasi awk.. sy satukan nama pilihan mentua dn pilihan sy.. dn mnta pendapat semua org.. dn alhamdulillah masalah pemilihan nama dipermudhkan ☺semoga dipermudahkan urusan awk