Mertua dan Nama anak

Saya pregnant da 34w, mak mertua seboleh2 nak namakan baby saya, saya ada suggest nama lain yg saya suka kat suami, suami cakap mak dia nak nama tu jugak.. hurm macam mana nak tolak nama tu baik2 tanpa masam muka dgn suami dan mertua? #advicepls

64 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

sy nasib lh mak mertua tak suka sy, tapi suami sy ni pulak suka nk pilih nme sma dngan ank paksanggup ex bini dy tu ada bunyi 'HAURA'.kerana budak tu lah suami sy sanggup tampar, pukul saya 2tahun lepas.. sy mengandung keli kedua dlm perkhwinan kedua sy dngan suami bru, sblom ni pernah gugur... hasil perkhwinan first sy ank sulung AAT anak kedua AM.. n bakal nty sy nk ubuh AA jugak sbb ank sedara sy smua nme AA.. Sy like AA 🥰

Baca lagi