Alahan Teruk

Saya Pregnant baru 6minggu, alahan saya sgt teruk. Muntah, pening kepala smpai nak balik rumah sendiri pun tak boleh sebab saya tak boleh bau dlm rumah sendiri.. Sekarang saya tinggal dgn mak saya... Mommy2 preggy yg lain ada tak yang alami mcm saya skrg??? Saya nak tahu sampai bila alahan ni nak hilang??? Saya dah tak larat?

20 Balas

Sama macam saya masa awal2 preggy haritu.. sampai admit ward sbb air dlm badan dah kurang.. balik umah parents muntah tak berapa teruk. Balik rumah sendiri muntah sampai lembik2 bdn makan pun tak lalu.. masuk ja 11minggu Alhamdulillah hilang dah muntah2, mkn pun dah lalu. skrg melayan sakit kepala pulak hari2..😅