spotting brownish

Hi, saya pregnant 6w. Harini tiba2 keluar spotting brownish. sebelum keluar spotting tu, ada keluar keputihan warna kekuningan. normal ke? Ni kandungan ke 2 saya. yg first gugur.. saya risauu ?

13 Balas

sama saya pun, ini yang ke-2, yang pertama miscarriage. tapi ada spotting agk kerap, walaupon berselang hari. sekarang saya week 7. saya dah pergi ke KK then klinik buka terus buku pink. Dan mintak terus pergi ke klinik sekiranya keluar spotting sebab mereka nak tengok sendiri & cari punca