spotting brownish

Hi, saya pregnant 6w. Harini tiba2 keluar spotting brownish. sebelum keluar spotting tu, ada keluar keputihan warna kekuningan. normal ke? Ni kandungan ke 2 saya. yg first gugur.. saya risauu ?

13 Balas

Sama mcm sya... Spotting brownish 6 w. Sebab sya ada pngalaman gugur 1st pregnant, saya terus p hospital. Doctor check ada keputihan dekat dlm n leher rahim ada luka cikit (doc ckp d sebabkan oleh perubahan hormon). Doc ambik sample kputihan and bg date temujanji lg

5y ago

Doc ckp klu ada spotting mmg kena dtg jmpa doktor terus, takut ada apa2 pada baby