spotting brownish

Hi, saya pregnant 6w. Harini tiba2 keluar spotting brownish. sebelum keluar spotting tu, ada keluar keputihan warna kekuningan. normal ke? Ni kandungan ke 2 saya. yg first gugur.. saya risauu ?

13 Balas

Hai sis. Make sure jumpa doktor. Kalau jumpa penyebabnya boleh rawat dari awal. Saya total heavy bleeding 7 kali dari 5 weeks sampailah 32 weeks. Unknown cause but still amik duphaston all the way with regular check up. Alhamdulillah dah selamat bersalin febuari lepas at 38 weeks 3 days.