Anak pertama 7w selalu sakit perut .

Saya preg baru anak pertama tapi saya selalu sakit perut dan sal bangun pagi suhu badan naik ... dan beberpa malam tidur tak berapa selasa di sebab kan sakit perut .. Kenapa itu ah .. komen lu

1 Balas

Normal tu mommy. Tubuh mommy tgh sesuaikan diri dgn kehamilan. Sy pn first 8 weeks memang selalu cramp perut dn rasa nk demam. 1st trim memang sedikit mencabar. Nnti masuk second trim mommy akan rasa lebih normal ya.