Baby 8 bulan poor eye contact

Saya perasan anak saya sangat susah untuk buat eye contact terutama sekali bila kita cuba nk ajak main dan borak dengan dia. Tapi dia sangat respon bila kita panggil nama and bila dia tgh bermain sendiri dia akan pandang juga muka kita. Saya dh mula nak risau atau mcmtu normal je ibu2 ? #advicemommies #eyecontact

1 Balas

Pernah rujuk doktor masa checkup anak?

3mo ago

Sebelum ni tak pernah point out lagi pasal issue ni. Checkup 9 bulan ni baru nk inform dkt nurse dgn doktor