pening

Saya pening dengan nurse dekat kk.. Kejap nurse A yang handle kejap nurse B kejap nurse C kejap nurse D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O,P,Q,R,S,T,U,V,W,X,Y,Z.. Tetiba pusing balik dekat nurse A cakap buat y ni, nurse B ckap buat trikh ni.. So kesudhan dia.. Pg tdy p klinik untuk cek bp.. Then terus jumpa dr konon nya esok xpayah datang dah utk cek perut n jumpa dr.. Lepas tu tetiba nurse A kol suruh buat bsp esok jumpa dr utk review bsp ( sebelum ni nurse B bg tarikh buat bsp minggu depan 11/3, pastu tukar pulk.).. N jumaat pergi klinik lagi utk cek bp. So harinibdah tunggu lama utk jmpa dr,esok pon sama jumpa dr jugak n jumaat pon kena p klinik jugak..so hobi berulang alik ke klinik sbb ada arahan y pusing3.. Xpe lha demi mu anak

13 Balas

Aik pelik .. Sy dulu ank first n ank ke 2 nie nurse yg sama jk yg check .. Smpilh perancng pun nurse yg sama . Xpula rajin tukar2 .. Melainkn nurse 2 ada urusan brlh nurse len yg handle

4y ago

Tu lha.. Selalu cm tu lha.. Tp ni kejap org lain..kejap org lain.. Hahaha