pendpt korang

saya nk tnya saya bru haba pantang korang rasa nk ajar ke bby tidur buaian? sbb anak saya okay jee senang tdr ..ke senng pakai buaian ? bgi pndpt ..

27 Balas

Ikut pengalaman saya sendiri, anak saya mcm puan.. okey je tidur sendiri lepas sendawa susu (10minit) letak je atas tilam .. biar dia tidur je mcm tu.. anak saya skrng dah 18bulan.. cara tidur diaa sgt senang .. bawa kat bilik, tutup pintu letak dia kat tilam pastu baring sekali sambil bacakan surah2 smpi dia tertidur (bawah 10-15minit dah tidur sis) alhamdulilah struggle dlu2 masa dia baby berbuah hasil.. berbanding sebaya anak saya masih ada tak dpt tidur sendiri sebab nak buai..

1y ago

berpa bulan anak ? sayaa dri dia lahir sampai 2 bulan ok tdr bawah hrp sampai bsr lah haha