Gender

Saya nk tahu anak Saya perempuan atau lelaki masa scan doktor ckp girl..Saya x pandai sgt tgok scan ni😅maklumlah anak first😁..

Gender
14 Balas

Sma juga mcm sya. Ketika scan bby 6 bulan. Bby sya pndai tutup dia punya kemaluan jdi sukar la nak nilai jantina dia😂smpai skrg belum tau jantina dia sebab dia pemalu agaknya nak liatkn jantina dia. Pksa la tunggu 7 bulan lgi. Hrp2 nmpk.

Saya pon tak reti nak tengok. Tapi segan nak tanya DR. Biarlah suprise gitu. Yang penting baby sihat sejahtera di dalam perut mommy ok. 😇🤗

Saya teringin nak baby girl kali ni..tp dah 2 kali scan doktor kata baby boy hu..hu..redho je la..asalkan baby sihat2 dlm perut ni..

Bestnya gigirl.. Sy tringin gigirl.. Kalini pn scan nampak bibird😁tahniah sis..

Kalau doc ckp perempuan tu..perempuan lah...xkan doc nk tipu kan....

Betul sis.. nampknya girl.. bole nmpk kat celah peha dia tu.. 🤗

Sis..kamu scan week ke brapa yerr?

Doc dah ckp girl xberani nak cakap boy..

Sya pun Tak pandai nak tengok sis

Tak clear sangat laa sis 😅