keluar air

saya nak tanya... sy 33w... semalam sy kencing lepastu lepas pakai panties rasa mcm air keluar... tak banyak dlm 10ml gitu... tak ada warna dan bau... sy ada ws nurse kk dia ckp kalau keluar lg dan baby kurang gerakan terus g hospital... so far gerakan baby oke dan takde keluar air lg... ada yg pernah kena sama dgn sy ke?

3 Balas

sy pon pnah rse cmni gak.. bile tny doc, doc kate kalo ketuban leaking kte akan rase air tu akan keluar je.. so mungkin baby tendang bladder kte n jd mcm terkucil gitu..

1y ago

TQ... terfikir jugak kalau air ketuban takkan sikit je... tp tu lah risauuu

maaf sis pn x tay ...sya pn 33w....x dew plk rsa kluar air....sbb lain org x sma ....cma sya dh rsa x slesa at bwh...

Ptt kena pergi scan.. tkt air ketuban berkurangan.. leaking bahaya. Tkt jangkitan. xslh klo ke pac terus utk mencegah..

1y ago

TQ... esok baru nak g klinik... mudah-mudahan takde ape2 sbb baby gerak oke je