Berat baby

Saya nak tanya, selalulnyaa 28weeks berat baby berapa ehh

7 Balas

maaf puan saya kurang psti ttg ini .tp mcm sy ritu bby sy lahir pada 34week beratnya 2.1kg... mungkin kalau 28 week should be 1.6 or more kg ..depend on the baby condition also mommy when preggy also what mom take when preggy...mg dpmudahkan segalanya..aamiin.. #TAPsupermoms

msa sy 28w...bila scan, sy tgk yg tulis kt gmbr scan tu..brt baby sy lbh krg dgn yg tulis dlm apps ni...skrg dh 36w 4days..pn pun krg sama.. +-100g cmtu je..

sy 30w . bru 1.2kg .. 28w aritu bru 800gram -1kg cmtu

Saya scan masa 29weeks 1.4++..doc ckp normal

sy scan smalam 31 week, baby berat 1.5kg

sy scan smlm 28week dlm 1.093 kg mcm tu

saya scan masa 28 weeks 1kg+