nak tahuuuu

saya nak tanya lah orang yang mgdung ank keduaa bawah 2 tahun or 1 tahun dah dpt yang ank keduaa pergi kk tkde rasa takut ke nurse marah ..nurse bebel sangat kee hahaha aku lak yg rsa takut ..wlpon berslin normal ke nurse okay jee rezeki

16 Balas

sy. masa 1st baby setahun 2bulan. pregnant 2nd baby. alhamdulillah dpt nurse kk yg okay. dh bersalin dkt 2nd baby pon 5.1.23 haritu. continue checkup baby dkt kk yg sama.

1y ago

*out