Tinggi Rahim

Hi. Saya nak tanya. Ketinggian rahim kita tu ketinggian badan janin ke? Macam yg saya bulatkan dlm gambar. Kalau ikut yg tu saya 13w patut dlm 9cm. Tapi check up hritu tinggi rahim saya 13cm misi ukur. Kalau betul ikut jadual tu, risau pulak saya sbb lebih dari sepatutnya. Balik dari chekup baru saya tgk buku pink tu yg xtnya misi lagi. Sbelum next checkup saya tnya sini dulu mungkin ada yg tau.

Tinggi Rahim
14 Balas

tinggi janin sis...bukan tinggi rahim...ketinggian baby kita....

4y ago

Baik sis. Saya baru tau hehe. Tq ♥