Buku pink swasta dan giv

Saya nak buka buku pink di klinik swasta tapi klinik swasta kata perlu juga buka buku pink di klinik government. Boleh share tak pengalaman u guys ?

5 Balas

Macam kawan saya, dia buka kat klinik swasta tapi takda buka kat KK. Memang 1 buku tu je dari klinik swasta. Cuma kalau buka kat swasta, nak bersalin kat hosp swasta memang takda masalah tapi kalau nak bersalin hosp kerajaan, ada hosp tak terima kalau bukan buku pink dari KK.