Travel semasa mengandung

Hi saya mengandung 2 bulan. Saya kerja di Johor and home town in Seremban. Tiap2 2 minggu saya balik. Tp time balik saya kena bawak beg pakaian x berat sgt and naik bus to home town. Ada tak apa2 effect pada baby sebab travel and kadang2 bus sudden break and jalan ada bump. Bile saya kena berhenti travel.

4 Balas

Saya rasa semua bergantung pada diri sendiri. Be positive. Saya travel Johor-Kedah masa 8 minggu. Naik flight lah tapi, tak habis2 brdoa masa dalam flight sebab takut landing trhentak kuat. 😅

5y ago

Ohh ok sis. Saya pun selalu takut jugak