gastrik ketika mengandung

saya mau bertanya.. saya sering mengalamk gastrik.. dan sekarang saya makan ubat gastrik.. sya mengandung 6bulan.. sya mau tnya x da ka juga tu kesan dri ubat gastrik...

3 Balas

Saye pun gastrik , doc ad bg ubat .. tapi doc pesan awal2 , ambil jika memerlukan , sebab ubt gastrik tak bgus utk kandungan jugak .. saya xpenah mkn pn ubt tu .. haha sebab saye tahan gastrik ni .. saya besyukur sebab gastrik semasa mengandung tak bahaye n sakit mcm biasa..dulu before mengandung .. kalau gastrik dtg .. confirm saya kene warded ..