bila nak cek upt

Saya lewat 10 hari period...dan period selalu on time..kalo lewat pun lewat 2-3 hari je..atau awal 2-3 hari...tp tkut nk cek sbb penantian selama 4 tahun..dah boleh cek upt ke ek?

14 Balas

Boleh check dah tu sis. Insyallah kalau rezeki. Saya & husband ttc hampir 5 tahun. Period pun selalu on time. Saya lewat 3 hari je terus check upt..takut kecewa lagi tapi check juga sebab rasa perubahan hormon lain dari pms. Alhamdullilah skg masuk minggu ke-8 masa scan heartbeat jelas nampak.

4y ago

Alhamdulillah tahniah