Keluar darah ketika mengandung trimester pertama

Saya keluar darah warna pink dan coklat dekat 3 minggu dah...ada sapo macam saya #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

4 Balas

3minggu non stop? sy haritu mcm tu la, 3minggu non stop tp sy ada kne jumpa doc every week utk tgk keadaan kandungan. tp minggu ketiga bleed/spotting tu baby xsurvive, sy misscarriage. septutnya sis kne jumpa doc at least 2mggu skli la.. tkpun pergi je klinik lain ye sis. pergi check

Lamanya 3 minggu keluar darah, dlm tempoh tu takde rutin cek up dgn klinik ke? Sila jumpa doc segera ya

Pegi la jumpa doc terus…….

kena g klinik jumpa dr.